Schoolteam

 'DE SCHAKEL NAAR JOUW TOEKOMST'

                                             SBS De Schakel

                                                                             Molenberg 9, Baasrode 9200
                                                                             deschakel@sbsdendermonde.be - 052/34.59.11

Juf Eline

Hallo

Ik ben juf Eline en zorgcoördinator van SBS De Schakel.

In 2009 studeerde ik af als logopediste waarna ik als therapeut met kinderen en jongvolwassenen met taal- en leermoeilijkheden heb gewerkt. Omdat ik het reilen en zeilen op een school zo boeiend vond en toe was aan een nieuwe uitdaging, maakte ik in 2020 de overstap naar het onderwijs en behaalde ik in 2022 mijn diploma lager onderwijs.

In mijn functie als zorgcoördinator werk ik samen met onze partners van de school (ouders, CLB, leersteuncentrum...) om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn eigen tempo kan groeien. Dit geldt zowel voor leerlingen, leerkrachten als ouders. Iedereen is bij mij steeds welkom om zijn bezorgdheden te bespreken. Samen zoeken we dan naar oplossingen zodat elk kind kan bijleren op alle vlakken.

U kan mij bereiken via volgend e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of u kan mij vinden in de zorgklas, achteraan de gang van de tweede graad.